worki moletowane i folia moletowana dla regionalnych producentów - na wyroby własne

pakowanie próżniowe oscypków i wyrobów własnych

ważne przy pakowaniu próżniowym wyrobów własnych...

Świadomi konsumenci coraz chętniej wybierają produkty spożywcze pochodzące od lokalnych producentów nastawionych na jakość a nie na masową produkcję. Produkty własne i regionalne cieszą się renomą i uznaniem ponieważ są wierne wieloletniej tradycji sprawdzonych metod wytwarzania.

Pakując próżniowo w worki moletowane produkty własne, uzyskujemy łatwy dostęp do profesjonalnej technologii pozwalającej na osiągniecie wysokiego poziomu ochrony produktu, bez konieczności ponoszenia dużych nakładów inwestycyjnych na zakup drogich urządzeń.

Dzięki pakowaniu próżniowemu, efekt długotrwałej ochrony świeżości można uzyskać bez potrzeby stosowania nadmiernej ilości chemicznych środków konserwujących, których użycie może mieć szkodliwy wpływ na zdrowie człowieka.

*warto pamiętać

*Przy pakowaniu wilgotnych, tłustych produktów, usunięcie zanieczyszczeń z miejsca łączenia folii ułatwi uzyskanie szczelnego zgrzewu.

*Przy stosowaniu worków moletowanych o mniejszej szerokości, łatwo można zwiększyć wydajność i szybkość pracy, pakując jednocześnie dwa opakowania umieszczone obok siebie na listwie zgrzewającej pakowarki próżniowej

Worki i folie moletowane sprawdzą się przy pakowaniu:

  • serów
  • wędlin
  • kiełbas
  • wędzonek
  • produktów garmażeryjnych

Zamów polecane produkty:

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Waluty
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty) już od 300,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl