4,90 zł
Cena regularna:
5,90 zł
29,90 zł
Cena regularna:
34,90 zł
24,99 zł
Cena regularna:
29,90 zł
14,99 zł
Cena regularna:
15,99 zł
ważne dla kierowców przy pakowaniu próżniowym...
Zawodowi kierowcy doskonale wiedzą, jak ważne jest racjonalne odżywianie, zwłaszcza podczas długich tras, przebywając wiele dni poza domem. Kiedy jemy to, co sami przyrządzimy, znamy pochodzenie wszystkich składników i sami decydujemy o ich wyborze, ograniczamy spożycie sztucznych konserwantów i polepszaczy.
Pakowanie próżniowe pozwala na optymalne wykorzystanie przestrzeni przy przechowywaniu, wygodny podział na takie wielkości porcji, jakie są potrzebne, najlepszą ochronę świeżości i ograniczenie marnowania jedzenia. Korzystając z pakowania próżniowego, możemy odżywiać się smacznie, zdrowo i dokładnie wtedy, kiedy mamy tego potrzebę, delektując się ulubionym smakiem domowych potraw.
*warto pamiętać
*Przy pakowaniu wilgotnych, tłustych produktów, usunięcie zanieczyszczeń z miejsca łączenia folii ułatwi uzyskanie szczelnego zgrzewu.
*Oprócz gotowych dań, próżniowo można pakować również osobno półprodukty, dzięki czemu można samodzielnie dobrać składniki posiłku, w zależności od indywidualnych preferencji.
*Podczas pakowania, lepiej dzielić potrawy na mniejsze porcje, dla wygody i dla zdrowia.
Worki i folie moletowane sprawdzą się przy pakowaniu:
- gotowych dań obiadowych
- składników do przyrządzania posiłków
- produktów garmażeryjnych
- suchych przekąsek np. kabanosów, wędzonych serków
Zamów polecane produkty:
- worki moletowane 15x25cm
- worki moletowane 20x30cm
- worki moletowane 25x35cm
- folia moletowana 15x600cm
- folia moletowana 20x600cm
- folia moletowana 25x600cm
- folia moletowana 28x600cm
- folia moletowana 30x600cm
Chcesz pakować próżniowo?
sprawdź nasz kompletny zestaw na start
za mniej niż 150 zł
Wszystko czego potrzebujesz do próżniowego pakowania produktów:
- zgrzewarka próżniowa - w pudełku z pakowarką otrzymujesz folię która pozwoli na zapakowanie pierwszych produktów
- opakowania - bezpieczna folia bez BPA o specjalnie strukturze i grubości